Wagyu Rib Eye, Fijne Rib

17,50

Vers ingevroren, prijs per 200 gram

Beschrijving

Deze mooiste en meest malse delen van het Wagyu-Rund kunnen op verschillende manieren worden bereid. Wanneer sprake is van een zeer goede marmering kan ervoor gekozen worden het vlees zonder toevoeging van boter/vet te bereiden. Laat in dat geval eerst op laag vuur het vlees kort doch zodanig op temperatuur komen dat vetten uit vlees vrijkomen om daarna op hoog vuur kort af te bakken als een normale biefstuk.

Iets minder gemarmerd vlees kan het best in (room) boter of braadvet gebakken worden. Na bereiding het vlees kort laten rusten onder zilverfolie op voorverwarmd bord of in een lauwwarme oven. Het vlees is het lekkerst als het rosé gegeten wordt. Peper en zout toevoegen na bereiding. Hmm…heerlijk!

Hoe worden bestellingen verstuurd?

Het vlees wordt verpakt in speciale koeldozen met ijs gel. Wat gekoeld is, blijft koel en bevroren blijft bevroren. Bestelling via onze webshop worden verstuurd via Post NL.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven een totaalbedrag van €100,- worden gratis verzonden.
Voor bestellingen tot €100,- rekenen we in Nederland €10,- verzendkosten en voor verzenden naar België of Duitsland €15,-